dimecres, 28 de gener del 2015

Per a la nostra Lola

Les dones de Lapsus preparàvem un espectacle amb poesies de la Montserrat Abelló, una poeta que vam aprendre a estimar quan li vam fer un homenatge en motiu dels 90 anys del seu naixement. Vam aprendre a estimar-la amb la Lola i gràcies a la Lola, que va ser la que va insistir a la Mo que havíem de fer recitals de poesia. Però la Lola, que estimava els poemes que li havien tocat i se'ls sabia de memòria, ja no els podrà dir.

I tots els de Lapsus ens vam trobar, i ens vam abraçar, i vam pensar que ens calia fer alguna cosa per sentir-la ben a prop allà on ens pertoca: dalt de l'escenari.

De manera que hem canviat una mica els plans. Recordarem la Monsterrat Abelló (la Lola no ens perdonaria que no ho féssim) però ho farem per a ella. I afegirem alguns dels poemes que la Lola havia recitat, algunes cançons que hem cantat plegats i altres poemes que li agradaven.

Voldríem que ens acompanyéssiu en aquest dia tan especial. De fet, ens agradaria que ens omplíssiu la platea, ben plena. No ho feu per a nosaltres, no. Feu-ho per a ella, per a la nostra Lola.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada